Wij zijn dus Ingrid en Frans, woonachtig op het wondermooie Schouwen-Duiveland. Een eiland met veel natuur, gezellige bewoners en vooral rust. Ons huis wordt verder bevolkt door twee Engelse Cocker Spaniels;


Ingrid - geboren 12 maart 1960 te Emmen, 17 jaar werkzaam geweest in de automatisering maar sinds twee jaar in de "VUT".
Hobby's: de honden, mijn Mac's, grafisch ontwerp, golf, tekenen en schilderen, lezen. Momenteel ben ik bezig met een studie tot Bach Bloesem Specialiste. Verder heb ik een cursus "Werken met Chakra's" gevolgd en ben in het bezit van een Reiki I en II Certificaat. Als vrijwilliger hou ik een aantal "eilandelijke" websites bij, zoals voor het plaatselijke dierenasiel.

Frans - geboren 15 december 1950 in Rotterdam en werkzaam in de automatisering.
Hobby's: de krant lezen, golfen, (passief) volleybal. Voorheen ook nog zeilen maar we hebben onze boot dit jaar verkocht.

Sgt. Pepper
is de zwarte - hij is geboren op 24 januari 2003 in de kennel Moonshadow te Eede (Zld.)
Hobby's; wandelen, zwemmen en eten. Sgt. Pepper is redelijk gezond maar in maart 2005 is er HD bij hem geconstateerd. Op dit moment gaat het echter goed met hem.
Hij heeft een puppycursus gevolgd en een cursus Elementaire Gehoorzaamheid.

Het blauwschimmeltje is JayJay - hij is op 3 januari 2005 geboren in de kennel Sierra Blanca te Noordwelle (Zld) en is op het moment van schrijven (oktober 2005) dus nog een echte pup.
Hobby's; wandelen, zwemmen, eten en vooral veel rommel maken.
JayJay heeft een puppycursus gevolgd.


Op deze website zult u kunnen lezen wat mij (Ingrid dus) in het dagelijkse leven zo'n beetje bezig houdt. Natuurlijk veel hondenverhalen want ik breng veel tijd door met mijn twee kleine "monstertjes".
Verder vind ik het erg leuk om met ComicLife stripverhalen te maken van allerlei foto's. Die kunt u hier dus ook aanschouwen.