Werk
Mijn Mac is jarig
Tijdens het opruimen van mijn archief kwam ik de faktuur van mijn Mac tegen. En wat blijkt.... hij is vandaag jarig. Precies 4 jaar geworden. Het is een 733 Mhz PowerPC G4 met 17 inch LDC-scherm en draait onder Tiger. En guess what? Hij loopt nog steeds als een zonnetje. Af en toe ruim ik zijn harde schijfje eens op en dat is alles. In al die 4 jaar nog nooit last gehad van virussen, spyware en dat soort ongein. Lang leve de MAC!
|
RapidWeaver
Deze week las ik over het programma Rapidweaver, een programma voor de Mac waarmee je heel snel websites kunt bouwen. Op dit moment ben ik het uitgebreid aan het testen en zie hier het resultaat! Wellicht kan ik dit programma ook gaan inzetten voor andere site's die ik onderhoud. Rapidweaver is een erg makkelijk programma om mee te werken. Het enige wat ik jammer vind is dat de vaste grafische onderdelen niet centraal worden opgeslagen maar voor elke toegevoegde pagina in een aparte "images" map. Maar het maken van foto-albums en weblog pagina's is een fluitje van een cent. Een aanrader voor elke Mac-gebruiker die ook wel eens een leuke website wil.
|
Werk aan de winkel
Vanmorgen al vroeg begonnen aan het bijwerken van de site van het dierenasiel. Er zijn nl. weer nieuwe honden binnengebracht en aangezien het asiel op zaterdagmorgen ook open is wilde ik de foto's snel online hebben. Wie weet is er wel iemand op zoek naar een leuke Beagle van 14 maanden.
|